Tahkogolf

Golf

 

Kuopion alue tarjoaa golfin ystäville upeita viheriöitä luonnonkauniissa maisemissa. Tuskin missään voi paremmin yhdistää golf-reissun myös muihin palveluihin ja siten Kuopion alue on golfaajan perheellekin mieluinen vaihtoehto, koska vaikka mukana olisi ei golfaavaa väkeä, löytyy kaikille kuitenkin kivaa tekemistä.

Alueella on useita kenttiä: Kuopion keskustasta vartin ajomatkan päässä sijaitseva TarinaGolf tarjoaa kaksi erilaista korkeatasoista 18-reikäistä kenttää. Vanha Tarina on erittäin viehättävä, mutta samalla vaativa kenttä kapeine metsäväylineen ja vesistöjen ylityksineen. Uusi Tarina puolestaan on pitkälyöntisen pelaajan unelmakenttä. Väylät ovat pitkiä, mutta kohtuullisen leveitä, joten kentällä saa kokeilla avauslyöntien tehoja melko rennosti. Vietät näissä maisemissa helposti koko päivän: golfaamisen ohessa voit tutustua myös klubiravintolaan ja rantasaunaan.

Tahkolta löydät yhdet Suomen kauneimmista ja pelaajaystävällisimmistä golfkentistä. Puistomaiselta OldCourselta avautuvat uskomattomat maisemat Tahkonrinteille. Lisäksi OldCoursen erikoisuutena on useita järvinäköalalla olevia rantaväyliä – ne eivät jätä ketään kylmäksi. NewCourse tunnetaan mielenkiintoisena ja sopivan haastavana kenttänä pituuden ja korkeuserojen ansiosta. Sekä OldCoursella että NewCoursella on erittäin hyvät klubirakennukset, joissa on pelaajille myös ruokaa tarjolla, joten nälkäisinä ei Tahkolla tarvitse pelata.

Tahkon molemmat kentät ovat upeiden majoittuskohteiden ympäröimiä. OldCourse on aivan Tahkon ytimessä ja ympäriltä löytyy satoja erilaisia majoitusmahdollisuuksia mökeistä hotelleihin. NewCourse puolestaan sijaitsee Golden Resortin yhteydessä, joka on yksi Tahkon ehdottomasti korkeatasoisimpia majoituskohteita. Tahkolla ei luonnollisesti ravintolapalveluista myöskään ole pulaa ja koko perheelle on muutoinkin paljon tekemistä tarjolla.

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail