Sport & Spa Hotel Vesileppis

Kuvaus

Vesileppiksessä järjestät isot ja monipuoliset konferenssit. Vesileppiksen monipuoliset tilat taipuvat 10 hlön kokouksista aina 1200 hlön konferensseihin. Tuotamme asiakkaalle avaimet käteen periaatteella kokonaispalvelun.

Vesileppis on täydellisen monipuolinen paikka myös yritystapahtumiin. Laajat ulkotilat, ravintolat, majoitus ja aktiviteetit, kuten kylpylä, keilaus ja iltajuhlat, löytyvät samalta tontilta palvelutiimimme kera.

Voimme organisoida kanssanne juhlat, palkitsemistapahtumat, lanseeeraukset, messut ja myyntitapahtumat kädenkäänteessä. 1200 hengen tilaisuudet voidaan järjestää sisätiloissa ja ulkokokentillemme mahtuu peräti 3 000 ihmisen tapahtumat. Meiltä saat tuotanto- ja suunnitteluapua sekä lisäkäsiä toteutuksen ja cateringin hoitoon. Hoidamme tarjoilun lisäksi teltat, kalusteet, tapahtumatekniikan ja esiintyjät. Meiltä saat aina yksilöllistä palvelua ja onnistuneen, huolella suunnitellun kokonaisuuden. 

Kaikkiin kokonaisuuksiin voidaan yhdistää myös majoitusta ja tavoitteiden mukaisia palveluita aktivointiin tai rentoutumisen. Kokoustiloja on monipuolisesti ja aktivointimuotoja vuoden ympäri.

Tiedot

OsoiteVokkolantie, 79100 Leppävirta
Puhelin029 170 0170
E-mailmyynti@vesileppis.fi
Wwwwww.vesileppis.fi

Tilat

AreenaYli 400 hlöKatso
Areena Luonto100-200 hlöKatso
Auditorio100-200 hlöKatso
KylpyläkabinettiAlle 50 hlöKatso
Villa & MajaAlle 20 hlöKatso
VIP-KabinettiAlle 20 hlöKatso
Vokkola kabinettiAlle 50 hlöKatso

Vokkolantie, 79100 Leppävirta