Tutustu Kuopion nähtävyyksiin ja historiaan

Kuopio kongressiosallistujalle

 

Poikkeuksellisesta ilmapiiristään ja huippuosaamisestaan tunnettu Kuopio on 118.000 asukkaan kansainvälinen ja kasvava hyvinvointi- ja terveysosaamisen kärkikaupunki.

Kuopion sijainti keskellä Suomea, idän ja lännen välissä antaa oman leimansa kuopiolaiseen tapaan olla. Kolmasosa Kuopion kokonaispinta-alasta on vettä ja puolet taas metsää. Kuopion keskeisiä ominaisuuksia ovat vesi, runsas kasvisto ja mäkinen maisema. Kaunis luonto ja miellyttävä elinympäristö yhdessä laadukkaiden palveluiden kanssa tekevät Kuopiosta loistavan kaupungin elää. Kaupunki tunnetaan myös useista tapahtumista, kuten kansainvälisestä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista ja Finland Ice Marathonista. Kuopiossa kaikki tärkeä on lähelläsi: kulttuuri- ja yliopistokaupungista on vain kolme varttia Tahkon täyden palvelun matkailukeskukseen vapaa-ajan aktiviteettien äärelle.

Kokous- ja kongressivieraat arvostavat Kuopiossa ihmisten poikkeuksellista ystävällisyyttä, kaupungin saavutettavuutta ja liikkumisen helppoutta, tieteen ja yritysinnovaatioiden yhdistämismahdollisuuksia sekä nautinnollista luonnonläheisyyttä. Laadukkaan konferenssipäivän jälkeen voimme Kuopiossa tarjota laajan kattauksen kulttuuria, lähiruokaa ja hyvinvointia luonnossa.

 

Matka-ajat Kuopioon

Kuopioon on helppo saapua lentäen, omalla autolla sekä bussilla ja junalla. Matka-aika taksilla Kuopion lentokentältä keskustaan on 20 minuuttia, juna- ja linja-autoasemalta matka taittuu keskustaan kävellen alle 10 minuutissa.

  • Helsinki-Kuopio lentoaika 50 minuuttia
  • Helsinki-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
  • Oulu-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
  • Tampere-Kuopio junamatka alle 3,5 tuntia
Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Aarresaari-verkoston konferenssi Kuopiossa 2017
Kuopio - 23.8.2017

Elopäivät 2017

University of Eastern Finland
Kuopio - 31.8.2017

The Annual Meeting of the Finn...

Kylpylähotelli Rauhalahti Jätkänkämpän emäntä
Kuopio - 7.9.2017

Ryhmämatkailun Helmiä Savost...

KuopionMusiikkikeskus
- 16.9.2017

Valtakunnalliset Hengelliset j...

Valtakunnalliset senioriopettajapäivät
- 16.9.2017

Valtakunnalliset senioriopetta...

Itä-Suomen lääketiede
Kuopio - 26.9.2017

Itä-Suomen Lääketiedetapaht...

Tutustu muihin tapahtumiin
Näytä tapahtumakalenteri