Tutustu Kuopion nähtävyyksiin ja historiaan

Kuopio kongressiosallistujalle

 

Poikkeuksellisesta ilmapiiristään ja huippuosaamisestaan tunnettu Kuopio on 118.000 asukkaan kansainvälinen ja kasvava hyvinvointi- ja terveysosaamisen kärkikaupunki.

Kuopion sijainti keskellä Suomea, idän ja lännen välissä antaa oman leimansa kuopiolaiseen tapaan olla. Kolmasosa Kuopion kokonaispinta-alasta on vettä ja puolet taas metsää. Kuopion keskeisiä ominaisuuksia ovat vesi, runsas kasvisto ja mäkinen maisema. Kaunis luonto ja miellyttävä elinympäristö yhdessä laadukkaiden palveluiden kanssa tekevät Kuopiosta loistavan kaupungin elää. Kaupunki tunnetaan myös useista tapahtumista, kuten kansainvälisestä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista ja Finland Ice Marathonista. Kuopiossa kaikki tärkeä on lähelläsi: kulttuuri- ja yliopistokaupungista on vain kolme varttia Tahkon täyden palvelun matkailukeskukseen vapaa-ajan aktiviteettien äärelle.

Kokous- ja kongressivieraat arvostavat Kuopiossa ihmisten poikkeuksellista ystävällisyyttä, kaupungin saavutettavuutta ja liikkumisen helppoutta, tieteen ja yritysinnovaatioiden yhdistämismahdollisuuksia sekä nautinnollista luonnonläheisyyttä. Laadukkaan konferenssipäivän jälkeen voimme Kuopiossa tarjota laajan kattauksen kulttuuria, lähiruokaa ja hyvinvointia luonnossa.

 

Matka-ajat Kuopioon

Kuopioon on helppo saapua lentäen, omalla autolla sekä bussilla ja junalla. Matka-aika taksilla Kuopion lentokentältä keskustaan on 20 minuuttia, juna- ja linja-autoasemalta matka taittuu keskustaan kävellen alle 10 minuutissa.

  • Helsinki-Kuopio lentoaika 50 minuuttia
  • Helsinki-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
  • Oulu-Kuopio junamatka noin 4 tuntia
  • Tampere-Kuopio junamatka alle 3,5 tuntia
Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Suomen messevin fysiikan ja matematiikan opiskelijoiden konferenssi järjestetään vuonna 2017 mualiman navassa!
Kuopio - 27.10.2017

FysikerFest 2017 -konferenssi

Johtajan Oma Päivä -seminaari marraskuussa 2017 Kuopiossa.
- 15.11.2017

Esimiehen Oma Päivä -seminaa...

University of Eastern Finland
Kuopio - 16.11.2017

Work Goes Happy

Johtamisseminaari
Kuopio - 24.11.2017

Parempi suomalainen työpaikka...

Tutustu muihin tapahtumiin
Näytä tapahtumakalenteri