Sisäliikunta

Tahko Spa Hotellin monipuolisesta sisäliikuntatarjonnasta löytyy tekemistä useammaksikin lomapäiväksi! Mikäli nuoriso haluaa kulkea lomalla jo omatoimisesti, pääsee Tahkon alueen ilmaisella Skibussilla kätevästi aivan etuovelle saakka.

Tahko Spa Kylpylä

Kylpylä vesiliukumäkineen ja Wibit-ratoineen on ehdoton lomakohde. Altaita on eri syvyisiä, eli aivan pienimmätkin pääsevät roiskuttamaan vettä turvallisesti. Vesileluja ja kellukkeita on myös tarjolla. Isommat haastavat toisiaan Wibit-radalla!

 • Ranneke-etuna sisäänpääsymaksu kylpylään on vain 5 € ( norm 7 € ).

SuperCorner

Tämän kauden Tahkon uutuus on SuperCorner. Siellä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin pienistä isompiin. On tramppaa, koriskenttää, lätkälaukausta, golfin puttigreeni, pingistä ja muuta. Iso suositus koko perheelle!

 • Ranneke-etuina
  • Lapsen mukana yksi aikuinen (yli 18v.) pääsee puistoon etuhintaan 13€
  • 5 lipun perhepaketti 55 € (norm. 70€).
   • Yhden lipunkäyttäjän edellytetään olevan yli 18v. ja kolme edellytetään olevan alle 16v.
  • Trampoliinisukat rannekkeella 5 € (norm. 6,90€)

Tahko Spa Bowling

Tahko Spa Keilahallin ratavalliautomatiikka takaa onnistumisen riemuja myös aivan perheen pienimmille keilamestareille. Automatiikan voi asettaa toimintaan vain tietyille radalla pelaaville henkilöille, joten keilaaminen on hauskaa koko perheen kesken. Keilahallin yhteydessä palvelee myös Bowling Bar, joka pitää hallinnassa niin lasten kuin aikuistenkin nestetasapainoa.

 • Ranneke-etuna keilaus klo 9-13 välisenä aikana 18 € / rata / tunti + kenkävuokra 2 € / hlö, varaukset >>

Tahko Gym

Sillä välin kun nuoriso hyppii SuperCornerissa, viihtyy moni aikuinen kuntosalilla. Uudistunut kuntosali sijaitsee SuperCornerin välittömässä läheisyydessä ja palvelee vaativampaakin käyttäjää. Kuntosalin kertalippu maksaa 9 € ja yhdistetty kuntosali + kylpylälippu 17,50 €, lue lisää Tahko Spa Hotellin verkkosivuilta.