Aktiviteetit

Aktiviteettikeskus Tahko Farmi

Farmilta löytyy paljon tekemistä lapsille. Eläimiä pääsee silittämään ja ruokkimaan myös talvisaikaan. Farmilla on kiva talli, sekä ihana eläinten olohuone, jossa tarkenee kovemmallakin pakkasella.

Hiihtolomaviikoilla 8-10, maanantaista perjantaihin klo 14-15 järjestetään Omatoiminen Farmikierros ja rekiajo (10 min), jonka saa rannekkeella pakettihintaan 50 € / 4 henkilöä. Saavu paikalle klo 13.30, jolloin rekiajeluun jaetaan vuoronumerot. Edun saadakseen mukana tulee olla vähintään yksi lapsi jolla KIDS ranneke. Tutustu Farmin hiihtolomaohjelmaan tästä.

Tahko 1ceKarting

Jäällä ajettava karting on Tahkon tämän kauden uutuuksia hurjapäille. Ajamaan pääsevät kaikki yli 140cm mittaiset kuljettajat, sillä autoihin voidaan asentaa erilliset lisäpolkimet lapsia ja nuoria varten. Rata ja Karting -tiimi löytyvät Tahkolahden jäältä, Ravintola Kaislan edustalta ja ajamaan pääsee joka päivä joko non-stoppina tai ennakkoon omalle ryhmälleen varaten.

Lähiliikuntapuisto

Lähiliikuntapuisto varmistaa punaiset posket! Vaikka puisto onkin suunniteltu pääosin kesäkäyttöön, sieltä löytyy paljon puuhaa myös talvipäiviin kuten esimerkiksi pienten suosikki vaijeriliuku, parkouralue sekä erilaisia liukumäkiä ja valaistu luistelukenttä. Luistelukenttä on vapaasti kaikkien käytettävissä mihin kellonaikaan tahansa. Lähiliikuntapuisto sijaitsee aivan Tahko Spa Hotellin vieressä ja sen nurkalta lähtee myös perheystävällinen latu, jota pitkin pääsee jäälatujen auettua kaikkialle Tahkon latuverkoston laduille. Puiston läheisyydessä on myös upea Rantakota, joka sopii erinomaisesti isommankin porukan makkaranpaistopaikaksi.

Retki laavulle

Retki laavulle on aina yhtä mukava elämys. Makkarat ja muut retkieväät voi ostaa Break Sokos Hotel Tahkon Sale -lähikaupasta tai K-Market Tahkon Tähdestä. Tahkon alueen laavuilla on aina puita, mutta tulentekovälineet ja ehkäpä sytykettä kannattaa ottaa mukaan. Reiteistä voi katsoa lisätietoja Tahkon Reittipoolin sivuilta ja rinnealueen laavut ovat merkittynä rinnekarttaan. Esimerkiksi Lastenrinteen alaosassa olevalle laavulle pääsee helposti myös jalkaisin.