Kuopion hyperhiihtoloma 2018

Kuopion Hyperhiihtoloma laajenee KIDS rannekkeen kera

Ranneke kädessä luo tunnelmaa valtavasta hiihtolomapuistosta ja iso se onkin, sillä  myös Tahkon alue on nyt mukana. Nämä sivut tarjoavat helpotuksen lomasuunnitteluun.
Suomen koululaisten hiihtolomat ovat 16.2-11.3. ja tuohon aikajaksoon Kuopio ja Tahko KIDS tarjoaa ideoita ja etuja Kuopion seudulla. Löydät sivuilta paljon eri tyyppisiä aktiviteettejä, moneen kiinnostuksen kohteeseen. Osa listan tekemisistä on maksuttomia, osa maksaa, osasta saa alennusta jne. Tärkeintä on, että seikkailet näillä sivuilla ja tutkailet mitä vaihtoehtoja loman viettoon on.

KIDS ranneke

KIDS hyperhiihtoloma perustuu KIDS hiihtolomarannekkeeseen.  Rannekkeella perinteisesti pääsee vaikka minne, mutta nyt se mahdollistaa valtavan ison alueen eli Kuopion ja Tahkon. Hae maksuton ranneke ja saat koko etukimaran käyttöösi! Rannekkeella saa lukuisia etuja aktiviteeteista, ravintoloista ja muusta lomailuun liittyvästä. Se myös muistuttaa liikkumaan, kun nyt lomalla on koko päivä aikaa kaikenlaisille hyppelyille. Sama ranneke käy Kuopiossa ja Tahkolla, se on voimassa koko lomaviikkosi ajan. Rannekkeita on rajoitettu määrä.