Skating-track-in-Kuopio

Kuopion Kallavedellä avoinna olevaa Finland Ice Marathon -luonnonluistelurataa lyhennettiin tänään 7,5 kilometriin.

”Lähipäivinä luvassa on jopa 25cm lisää lunta ja kun tähän yhdistetään leudompi keli, on nyt järkevintä keskittyä pitämään 7,5km lenkki mahdollisimman hyvässä kunnossa”, kommentoi ratamestari Kai Aho Mestar Oy:ltä. ”Lumisateen lakattua pöllyävä irtolumi tuo oman vivahteensa radan kunnossapidolle”, Aho jatkaa.

Luonnonjäärata on kaikkien maksuttomassa käytössä ja sitä ylläpidetään kevääseen saakka niin pitkään kuin se keliolosuhteiden puitteissa on mahdollista. Helmikuun puolivälistä tähän päivään saakka luistelemaan on päässyt koko 12,5km radan pituudelta.

 

Lue myös:

Luistelu Kuopiossa >>

Kaikki Kuopion uutiset >>

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail