Jutta

Hyvinvointi- ja fitnessguru Jutta Gustafsberg saapuu yhdessä puolisonsa Juha Rouvisen kanssa luennoimaan ja pitämään rentoutumis- ja mindfullness-harjoituksia Leppävirran Sport & Spa Hotellissa 18.–20.5.2018 järjestettävään ”Tasapainoinen ja vahva minä” -jooga- ja hyvinvointiviikonloppuun. 

- Juha tuo skeptikoille tieteellisen puolen läsnäolotaitojen hyödyistä ja minä arkisemman tulokulman, Gustafsberg sanoo.

Gustavsbergin elämäntapamuutoskirjat, televisioesiintymiset ja hänen liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava FitFarm-yrityksensä ovat nostaneet hänet yhdeksi alansa kysytyimmistä asiantuntijoista Suomessa.

Energiatankkausta luonnonläheisessä miljöössä

Jooga- ja hyvinvointiviikonlopun päämääränä on tankata valoa ja energiaa luonnonläheisessä miljöössä, Unnukka-järven rannalla. Mielenrauhaa ja positiivista virettä antavassa tapahtumassa järjestetään työpajoja, ohjattuja tunteja, tietoiskuja, luentoja, rauhoittavaa elävää musiikkia, jäsenkorjausta ja muita rentouttavia hoitoja. Työpajoissa opitaan esimerkiksi ruokamatkailun, ravintotiedon ja villivihannesten saloja.

Ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle

Ohjelma sisältää hyvän olon työpajojen ohella jooga- ja meditaatiotyöpajoja. Tapahtumaan voi ottaa lapset mukaan, sillä osa ohjelmasta soveltuu koko perheelle ja lastenhoito hoituu tarvittaessa järjestäjän puolesta. Tapahtumapaikalta löytyy runsaasti oheistoimintamahdollisuuksia, kuten kylpylä, keilahalli, seikkailupuisto ja Leppävirran jääluola upeine jääveistoksineen, liukumäkineen ja jäälabyrintteineen.

Tutustu Vesileppikseen >>
Lue lisää hyvinvointiviikonlopusta >>
Lue muita Kuopion alueen uutisia >>

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail