Tahko-Kids-aktviteetit

Syyskauden palveluita lapsiperheille

Aktiviteetit & ideat ulkona liikkumiseen

  • Tahkon Lähiliikuntapuisto varmistaa punaiset posket! Puiston alueelta löytyy vaijeriliuku, parkour-rata, erilaisia keinuja ja liukumäkiä, minitrampoliinejä sekä sähly-, jalkapallo- ja koripallokenttä. Alue on sopiva kaiken ikäisille, vauvakeinusta aikuisten futikseen. Puisto sijaitsee Tahko Spa Hotellin vieressä, aivan Tahkon keskustassa.
  • Frisbeegolf on loistolaji kaiken ikäisille. Myös kenttä löytyy Tahko Spa Hotellin kulmilta, eli ohitat vain lähiliikuntapuiston vaijeriliun ja suuntaat katseen alaviistoon, siellä se on! Tahkon rata on 9-väyläinen ja aloittelijaystävällinen. Sopiva ryhmäkoko on 3-5 pelaajaa ja radan kiertäminen kestää noin tunnin. Frisbeegolf-kiekkopaketteja myynnissä Tahko SpaShopissa sekä SkiMac Promenadessa.
  • Aktiviteettikeskus Tahko Farmilta löytyy paljon tekemistä lapsille. Eläimiä pääsee silittämään ja ruokkimaan ja ratsastamaan pääsevät pienimmätkin Tahkon kävijät.
  • Retki laavulle on aina kiva elämys! Retkieväät voi ostaa kätevästi Break Sokos Hotel Tahkon Sale -lähikaupasta tai K-Market Tähti Tahkosta. Reiteistä voi katsoa Tahkon Reittipoolin sivuilta lisätietoja. Tahkon huipulla sijaitseviin rinneravintoloihin, Pehkuun ja Panoramaan pääsee myös autolla, joten päiväretken voi aloittaa myös huipulta käsin.
  • Tahkovuoren suunnistusreitit ovat pituuksiltaan maltilliset suurien korkeuserojen vuoksi. Kaikki reitit lähtevät samasta paikasta Vauhtirinteen hissin yläasemalta. Itse reitit ovat alamäkivoittoisia, mutta lähtöpaikalle Tahkovuoren päälle kestää kävellä kunnosta riippuen 15-30 minuuttia. Vauhtirinteellä on pituutta 1050 m ja nousua kertyy 200 m. Varaa riittävästi aikaa nousuun, mäen päällä odottavat upeat maisemat! Mikäli rinteen päälle nouseminen kuulostaa alkuun liian kovalta suoritukselta, suosittelemme kokeilemaan suunnistusta Aholansaaren tasaisemmilla reiteillä.

Tutustu Tahkon alueen palvelukarttaan koordinaatteja varten.

Tahko Kids -etusivulle >>

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail