Tahko-Kids---ensilumenlatu

Syyskauden palveluita lapsiperheille

Aktiviteetit & ideat ulkona liikkumiseen

  • Tahkon Lähiliikuntapuisto varmistaa punaiset posket! Puiston alueelta löytyy vaijeriliuku, parkour-rata, erilaisia keinuja ja liukumäkiä, minitrampoliinejä sekä sähly-, jalkapallo- ja koripallokenttä. Alue on sopiva kaiken ikäisille, vauvakeinusta aikuisten futikseen. Puisto sijaitsee Tahko Spa Hotellin vieressä, aivan Tahkon keskustassa.
  • Tahkon ensilumenladulla viihtyvät myös lapset. Ensilumenladun lippuja voi ostaa Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta 24/7 sekä Tahkolahden lipunmyyntipisteestä ja SkiMac Promenadesta niiden aukioloaikoina. Lue lisää osoitteesta www.tahkonrinteet.fi
  • Frisbeegolf on loistolaji kaiken ikäisille. Myös kenttä löytyy Tahko Spa Hotellin kulmilta, eli ohitat vain lähiliikuntapuiston vaijeriliun ja suuntaat katseen alaviistoon, siellä se on! Tahkon rata on 9-väyläinen ja aloittelijaystävällinen. Sopiva ryhmäkoko on 3-5 pelaajaa ja radan kiertäminen kestää noin tunnin. Frisbeegolf-kiekkopaketteja myynnissä Tahko SpaShopissa sekä SkiMac Promenadessa.
  • Aktiviteettikeskus Tahko Farmilta löytyy paljon tekemistä lapsille. Eläimiä pääsee silittämään ja ruokkimaan ja ratsastamaan pääsevät pienimmätkin Tahkon kävijät.
  • Tahkovuoren suunnistusreitit ovat pituuksiltaan maltilliset suurien korkeuserojen vuoksi. Kaikki reitit lähtevät samasta paikasta Vauhtirinteen hissin yläasemalta. Itse reitit ovat alamäkivoittoisia, mutta lähtöpaikalle Tahkovuoren päälle kestää kävellä kunnosta riippuen 15-30 minuuttia. Vauhtirinteellä on pituutta 1050 m ja nousua kertyy 200 m. Varaa riittävästi aikaa nousuun, mäen päällä odottavat upeat maisemat! Mikäli rinteen päälle nouseminen kuulostaa alkuun liian kovalta suoritukselta, suosittelemme kokeilemaan suunnistusta Aholansaaren tasaisemmilla reiteillä.

Tutustu Tahkon alueen palvelukarttaan koordinaatteja varten.

Tahko Kids -etusivulle >>

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail