Suksien-vuokraus-Tahkolla

Talvikauden palveluita lapsiperheille

Aktiviteetit & ideat ulkona liikkumiseen

 • Tahkon rinteistä löytyy kaikentasoisille laskijoille miellyttävä mäki. Aloittelijoiden mattohissi ja pikku alamäki tutustuttaa turvallisesti lajiin. Seuraavaksi voidaankin harjoitella sompahissiä ja jäädä puolessa välissä rinnettä pois, omalle harjoittelurinteelle, missä kukaan ei hurista täysillä ohi. Sompahissillä pääsee myös ylemmäs, jolloin edistyneemmät saavat pidemmän rinteen laskuharjoitusta ja vaikkapa kokemuksen mennä pienistä hyppyreistä. Lännen puolella löytyy lisää helppoja rinteitä ja Jukulautastreetti kikkailijoille.
 • SkiMacista löytyy joka koolle hyvät vuokravälineet ja hyvä palvelu.
 • Tahkonrinteiden Hiihtokoulun opet ovat lasten suursuosikkeja. He ottavat haltuun ujoimmatkin hiihtelijät ja saavat onnistumisen mahtitunteen jokaiselle. Jos lapsi/nuori ei ole ennen ollut rinteessä, on suositeltavaa ottaa alkuun vaikka tunnin opetus, jotta lapsi pääsee saman tien jujulle mitä suksilla kuuluu tehdä. Kuulemma lapset tottelevat opea mieluummin kuin omaa vanhempaa…
 • Rinneravintoloista on kiva ottaa kaakao ja kehua pienten laskijoiden parantunutta taitoa. Lounasta saa monesta paikasta.
 • Tahkon Lähiliikuntapuisto varmistaa punaiset posket! Puiston alueelta löytyy vaijeriliuku, parkour-rata, erilaisia keinuja ja liukumäkiä, minitrampoliinejä sekä säiden salliessa luistelukenttä. Puisto sijaitsee Tahko Spa Hotellin vieressä, aivan Tahkon keskustassa.
 • Murtomaahiihtolatuja on sekä valaistuna että luonnonvalolla. Golfkentän latu on todella kaunis, kierteleehän se golfkentän päällä. Sieltä on näkymä rinteille, eikä mäet ole ylivoimaisia pikkuhiihtäjille. SkiMacista saa tähänkin lajiin varusteet.
 • Aktiviteettikeskus Tahko Farmilta löytyy paljon tekemistä lapsille. Eläimiä pääsee silittämään ja ruokkimaan ja ratsastamaan pääsevät pienimmätkin Tahkon kävijät.
 • Icekarting tarjoaa jääkisailuja kaikenikäisille alkaen 140 cm mittaisille kuljettajille. Jääkisat ajetaan Tahko Span viereisellä tapahtumakentällä tai jäällä hissien läheisyydessä, sään ja jään salliessa. Kaikki kisaajat varustetaan sopivilla varusteilla. Katso aukioloajat tästä.

Sisäaktiviteetteja

 • Tahko Span rakennuksessa on paljon sisäpuuhaa. Kylpylän  WiBit rata löytyy myös ”Tahkon 50 parasta” -listalta, niin hauska siinä on haastaa kaverit kisaan. Keilaus on ratavalliautomatiikan vuoksi oikein hauskaa lasten kanssa. Suomeksi se tarkoittaa, että radalle nostetaan aidat, jolloin lasten pallo ei mene koskaan ränniin, toisin kuin aikuisten saattaa mennä… Liikuntasalia voi vuokrata vaikka sählyvuoroon. Lautapelejä voi lainata respasta.
 • SuperCorner sijaitsee myös Tahko Spa rakennuksessa. Se on uutuus tälle kaudelle, joka varmistaa että päivän liikunta-annos todellakin tulee täyteen. Vaikka mono olisi puristanut äsken rinteessä, aina sitä trampalla jaksaa pomppia. SuperCornerissa on myös paljon aktiviteetteja, joita aikuinen ja lapsi voivat tehdä yhdessä, kuten golfin puttauskisa, keilaus, koris jne.
 • Onni Oravan leikkipiste sijaitsee Break Sokos Hotel Tahkon ensimmäisessä kerroksessa, aivan ravintolan vieressä. Siellä pääsee mm. kiipeilemään ja pallomereen. Hotellin aulabaarissa voi lainata Padia tai lautapeleja ja kirjoja.

Tahkon 50 juhlavuoden kunniaksi listataan tämän vuoden aikana 50 parasta elämystä / aktiviteettia Tahkolla, se sisältää hyviä vinkkejä loman viettoon. Katso koko lista tästä.

Tutustu Tahkon alueen palvelukarttaan koordinaatteja varten.

Tahko Kids -etusivulle >>

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail