Puijon Torniravintola

Puijon Tornin ravintola

Puijon Tornin pyörivä Torniravintola on kuuluisa maukkaasta ruoasta ja upeista maisemista. Ruokaillessasi tunnin ehdit nähdä Kuopion kaupungin ja sen ympärille rakentuvan uskomattoman kauniin järvimaiseman kaikkiin ilmansuuntiin.

Torniravintola on à la carte ravintola, joka tarjoaa myös kolmen ruokalajin lounasmenun arkipäivinä ma-pe klo 11-15. Lounaslista vaihtuu viikoittain.

Ryhmille tarjoamme à la carte -listan lisäksi erilaisia ryhmämenuja. Torniravintola on lanseerannut tuotevalikoimaansa kolme erilaista aamiaiskokouspakettia; kotimaisiin ja savolaisiin raaka-ainesiin tukeutuvan ”Puijo aamiaisen”, terveellisesti ja tuoreesti päivän aloittavan ”Raikkaan aamiaisen” ja perinteikkään ”Englantilaisen aamiainen”. Torniravintolan aamiaiset myydään yksityistilaisuuksina. Aamiaisen hinta on 25 €/hlö, minimilaskutus 10 hengeltä eli 250 €.

Puijon Torniravintolan tarjoaa ryhmille myös mahdollisuuden viinipruuviin.  Pruuvi voidaan järjestää puna-, valko- tai kuohuviineistä. Mahdollista on valita muitakin teemoja, esimerkiksi sesongin, maan tai alueen, viinityypin tai rypäleen mukaan.

Puijon Myyntipalvelu: 0445524810, myynti@puijo.com
Tutustu torniravintolaan www.puijo.com

 

Puijon Majan ravintola

Puijon Majalla tarjoillaan runsas ja monipuolinen noutopöytälounas arkisin klo 10:30-14.

Puijon Majalla järjestyvät erinomaisesti myös erilaiset juhlat ja illanvietot. Ravintolasalissa on paikkoja noin sadalle vieraalle ja majoitustilaa löytyy noin 45:lle. Juhliin voi yhdistää vierailun Puijon Tornissa sekä saunatilojen ja -kabinetin käytön.

Puijon juhlapöydän antimista puhutaan vielä pitkään juhlien jälkeenkin. Juhlavieraat eivät myöskään unohda elämystä nautittuaan vaikkapa lasillinen kuohuvaa Puijon tornista avautuvien upeiden maisemien kera.

Puijon Myyntipalvelu: 0445524810, myynti@puijo.com
Tutustu Puijon Majan ravintolaan www.puijo.com

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail