Maastopyörän vuokraus Tahkolla

Tahkon alueen ulkoilureiteistä huolehtii Tahkon Reittipooli ja mukavia, maastoon merkittyjä ja virallisia reittejä alueella on useita kymmeniä kilometrejä. Tämän lisäksi Tahkonrinteillä on kuusi alamäkiajoon soveltuvaa rataa. Vaihtelevien korkeuserojen myötä reiteistä riittää valittavaa kaikentasoisille maastopyöräilyn ystäville. Rinteiden päälle ajaessa nousumetrejä tulee noin 200m. Tutustu reitteihin allaolevista karttalinkeistä tai pyydä tulostettu kartta alueen yrityksistä.

Huomioithan, että reittikartan GPS paikannus edellyttää että olet sallinut puhelimesi selaimen käyttää paikannustietoja.

Tahkon maastopyöräilykartta + GPS paikannus >>

Tulostettava reittikartta ( PDF ) >>

Tahkonrinteiden alamäkiradat >>

Talvipyöräilyreitit Tahkolla

Tahko Safarit on avannut asiakkailleen uuden talvipyöräilyreitin, joka on noin 6.5km pitkä. Myöhemmin, kun jäätilanne sen sallii, avataan myös noin 21km mittainen reitti Syvärin saaristoon.

Tutustu myös Tahkon Reittipoolin toimintaan ja liity halutessasi mukaan! Pyydämme myös huomioimaan, että Tahkolla vuosittain järjestettävän Tahko MTB tapahtuman reitti kulkee monilta osin yksityisten henkilöiden maiden poikki ja reitin ajamiseen on lupa ainoastaan tapahtumpäiväksi. Mukavin tapa päästä kokemaan tämä kehuttu reitti on osallistua itse tapahtumaan, joka järjestetään perinteisesti viikko juhannuksen jälkeen.

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail