Keilaa Bowl D1nerissa Kuopion keskustassa.

Bowl D1ner on amerikkalaistyylinen ravintola Kuopion keskustassa, kauppakeskus IsoCeessä. Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä.
Arkisin tarjoilemme maittavan lounaan, lisäksi tarjolla on houkutteleva à la carte -lista ja lauantaisin teemabrunsseja. Tilauksesta räätälöimme toiveiden mukaisen tarjoilukokonaisuuden ruokineen ja juomineen joko meidän omissa tiloissamme tai sitten vaikkapa viereisen yhteistyökumppanimme Finnkinon Scalan tiloissa. Meidän keittiömme herkut ovat todella maittavia, ja meillä on keittiössä myös ihan oma kondiittori.

Bowlin kokoustila sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, ja sinne mahtuu maksimissaan 20-40 henkilöä. Ravintolasali sopii maksimissaan 80-100 henkilön tilaisuuksiin.

Meillä on oma 8-ratainen hohtokeilarata.

Bowl D1nerin toimintaan kuuluu myös Lounashuone Voltti, joka sijaitsee Särkiniemessä. Herkullisen kotiruokalounaan lisäksi Voltti on vahva juhla- ja pitopalvelutoimija, eli meiltä voit tilata cateringin niin juhliin kuin erilaisiin tapahtumiinkin sekä vaikkapa työpaikkasi arkilounaat toimitettuna paikan päälle.

Meillä on myös oma VIP-lautta, jossa pääsee kokoustamaan, saunomaan ja rentoutumaan Kallaveden aalloille.
Lisäksi meillä on kaksi luksusluokan tilaussaunaa, joista isompi sijaitsee upealla paikalla järven rannalla ja pienemmän erikoisuutena on terassilla sijaitseva poreamme.

Hauskat Bike Taximme hauskuttavat Kuopion katukuvaa kesäisin ja niitä voi tilata myös erikoiskuljetuksiin tilauksesta.

www.bowld1ner.fi

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail