Pöytätanssin-SM-finaalikolmikko-2016-ja-Mikko-Leppilampi

Käsillä on jälleen se aika vuodesta, jolloin viimeistään kannattaa suunnata katseet ja monot Pehkubaarin legendaarisen After Skin suuntaan. Tahkon huipulla on tanssittu jo vuodesta 1996 ja viime vuonna Pehkun 20v. juhlien lomassa ratkottiin myös kautta aikojen ensimmäiset Pöytätanssin SM -mestaruudet. Kevätauringon loisteessa, tuhatpäisen yleisön edessä Suomen mestaruuden nappasi tuolloin helsinkiläinen Janne Leskinen, joka saapunee tänäkin vuonna puolustamaan mestaruuttaan.

Vuoden 2017 Pöytätanssin SM -esikarsinnat tanssitaan lauantaisin 11.3./18.3./25.3./1.4. ja 8.4.2017. Semifinaali ja finaali kisataan Pitkäperjantaina 14.4.2017.

Pöydällätanssin SM -kilpailusta lyhyesti

  • Kilpailuun osallistuminen on ilmaista.
  • Osallistujan on oltavat täysi-ikäinen ( K18 ).
  • Esikarsintoihin ilmoittautudutaan paikan päällä, kisapäivänä klo 13:30 alkaen.
  • Monot täytyy olla jalassa ( laskettelu, tellu, lumilauta ).
  • Pöydällä tanssii kerrallaan 10 henkilöä, tuomariston tarkoin valikoidun biisin tahdissa.
  • Jokaisesta 10 henkilön ”erästä” jatkoon pääsee yksi tanssija, eli mikäli esikarsinassa on mukana vaikkapa 20 henkilöä,
    jatkoon valitaan 2 henkilöä + mahdolliset varahenkilöt.
  • Tyyli on vapaa. Harjoittelemassa kannattaa käydä pitkin talvea.

Bilebussi kulkee nyt joka perjantai ja lauantai

Pehkun bilebussi kulkee maaliskuun alusta – pääsiäiseen saakka joka perjantai ja lauantai. Kyytiin mahtuu 50 ensimmäistä molemmista suunnista, hinta 5 € / hlö / suunta. Varaa käteistä!

Pehkun bilebussin aikataulut

  • Lähtö Break Sokos Hotel Tahkon edestä pe ja la klo 13:00
  • Paluukyyti lähtee Pehkusta pe ja la klo 16:42
    • Tulomatkalla kyydistä voi jäädä pois myös päätien varrella oleville bussipysäkeille.

Pehkun After Ski – Tahkon huipulla – joka perjantai ja lauantai klo 13:30-16:30!

 

Lue lisää Pehkun verkkosivuilta tai seuraa kuulumisia Facebookissa.

 

 Kuvassa vuoden 2016 finaalikolmikko sekä finaalin juontanut Mikko Leppilampi. 

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail