Tahko-Kids-aktviteetit

Kesäkauden palveluita lapsiperheille

Aktiviteetit & ideat ulkona liikkumiseen

Ohjattuja liikuntatunteja järjestetään heinäkuun arkipäivinä 3.-28.7. klo 10-11 ja 14-15. Tunneille pääsee Tahko Kids rannekkeella maksutta. Luvassa on pelejä ja leikkejä Tahkon lähiliikuntapuistossa Tahko Spa Hotellin vieressä, golfin alkeita tapaillaan Tahko Old Coursella. Lajeja muokataan ryhmän ikäjakauman mukaisesti. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tapaaminen lähiliikuntapuistossa, tekonurmikentän vierellä (paitsi golf ja Huutavanholman retki)

Maanantai
klo 10 Pelit & leikit
klo 14 Frisbeegolf. Ota oma frisbee mukaan jos sinulla on!

Tiistai
klo 10 Golfin alkeet / Tahko Old Course range
klo 14 Pelit & leikit

Keskiviikko
klo 10 Pelit & leikit
klo 14 Pihapelit (mölkky, petankki)

Torstai
klo 10 Pelit & leikit
klo 14 Seikkailurata (Sokos Hotellin viereinen metsä, tapaaminen silti leikkipuistossa)

Perjantai
klo 10-12 (13) Koko perheen Huutavanholman retki. Suositusikäraja on 5 v ja alle 10 vuotiaille olisi hyvä olla oma aikuinen mukana. Reitti on kaunis metsäpolku luonnonsuojelualueella. Reitti on noin  2 km pitkä ja kiipeää metsässä rinteen päälle. Alas tullaan rinnettä pitkin. Ota omat eväät mukaan, pidämme pienen evästauon matkan varrella. Hyvät kengät on tärkeät, lenkkarit mieluummin kuin sandaalit. Lähtöpaikka on Tahkolahden parkkipaikalla, punaisen maitolaiturin luona.

  • Lähiliikuntapuisto varmistaa punaiset posket! Puiston alueelta löytyy vaijeriliuku, parkour-rata, erilaisia keinuja ja liukumäkiä, trampoliineja, sähly-, jalkapallo- ja koripallokenttä. Alue on sopiva kaiken ikäisille, vauvakeinusta aikuisten futikseen. Sijainti on Tahko Span vierellä.
  •  Frisbeegolf on loistolaji kaiken ikäisille. Kenttä löytyy kun lähdet Tahko Span kulmilta, ohitat lähiliikuntapuiston vaijeriliun ja suuntaat katseen alaviistoon, siellä se on! Tahkon rata on 9-väyläinen ja aloittelijaystävällinen frisbeegolfrata. Sopiva ryhmäkoko on 3-5 pelaajaa ja radan kiertäminen kestää noin tunnin. Frisbeegolf-kiekkopaketteja myynnissä Tahko SpaShopissa sekä Skimacissa.
  • Aktiviteettikeskus Tahko Farmilta löytyy paljon tekemistä lapsille. Eläimiä pääsee silittämään ja ruokkimaan ja ratsastamaan pääsevät pienimmätkin Tahkon kävijät.
  • Retki laavulle kiva on elämys. Osta makkarat Break Sokos Hotel Tahkon Salesta tai K-market Tähtitahkosta. Reiteistä voi katsoa Tahkon Reittipoolin sivuilta lisätietoja.
  • Geokätköilyn ystäville löytyy Tahkolta rasteja.
  • SkiMac Promenadesta löytyy eri kokoisille pyöriä vuokralle. Ulkoiluvaatteita ja asusteita löytyy myös.
  • Golfkenttien rangella pääsee tutustumaan golfin maailmaan. Tahko Old Course ja New Course tarjoavat upeiden kenttien lisäksi viihtyisät Clubirakennukset. Janne Eskola Golf Academy tarjoaa myös ensiluokkaista golfopetusta niin lapsille kuin aikuisille.
  • Tahkovuoren suunnistusreitit ovat pituuksiltaan maltilliset suurien korkeuserojen vuoksi. Kaikki reitit lähtevät samasta paikasta Vauhtirinteen hissin yläasemalta. Itse reitit ovat alamäkivoittoisia, mutta lähtöpaikalle Tahkovuoren päälle kestää kävellä kunnosta riippuen 15-30 minuuttia. Vauhtirinteellä on pituutta 1050 m ja nousua kertyy 200 m. Varaa riittävästi aikaa nousuun, mäen päällä odottavat upeat maisemat! Mikäli rinteen päälle nouseminen kuulostaa alkuun liian kovalta suoritukselta, suosittelemme kokeilemaan suunnistusta Aholansaaren tasaisemmilla reiteillä.
  • Tahkolahden uimaranta on viihtyisä ja turvallinen. Sieltä löytyy pukukopit, paikka makkaranpaistoon, pieni leikkipuisto ja aikuisille kuntoilulaitteita.

Tutustu Tahkon alueen palvelukarttaan koordinaatteja varten.

Jaa sivu
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail